totuus,kauneus,hyvyys Miten saada aikaan muutos, jolla ihmisyys nostetaan suurimmaksi tavoitteeksemme.

NETTIVALTUUTETTU-KÄYTTÄJIEN EDUNVALVOJA

Nettivaltuutetulla, jos sellainen valitaan on vain yksi tehtävä. Puolustaa tavallisen ihmisen, yksilön sananvapautta keskittyneen mediateollisuuden maailmassa. Me netinkäyttäjät haluamme ja vaadimme päästä vaikuttamaan aikanaan, jos siis tällänen heppu valitaan, kuka se on. Muuten saamme jonkun vanhan missin, tissin tai muun urheilumiehen tai raakkipoliitikon juoksemaan  valtamedian lounailla ja illanistujaisissa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Timo (nimimerkki)

Joku DemLa:lainen maailmaparantaja kuitenkin.

JormaV (nimimerkki)

Sananvapausvaltuutettu tarvitaan puolustamaan kansalaisia poliitikkjen ja muiden pyrkyreiden valheelliselta informaatiolta ja sensuurilta. Jostain "kumman" syystä tuo eläkeikää lähestyvä porukka ja eräät nuoremmatkin politrukit haluavat kitkeä kansalaisilta sananvapauden.

pdgrnyi (nimimerkki)

Netin hyvyys on siinä että kaiken maailman politrukkien"valistus"ei mene läpi niinkuin herttakuusisen aikaan,,,valtaapitävät,varsinkin diktatuurit a la kiina,burma(huom. ei myanmar)saavat tuta sen nahoissaan ja juuri noissa maissa nettivaltuutettua tarvittaisiin,,
meillä taas pahimpien wincapitojen etc torjuntaan,,poliittisen tarjonnan suodattakoot meillä jokainen niinkuin hyväksi kokee,,nettivaltuutettu voisi olla myös yhteisö,,esim opiskelijaporukka jolle se nakitetaan ??

Toimituksen poiminnat