totuus,kauneus,hyvyys Miten saada aikaan muutos, jolla ihmisyys nostetaan suurimmaksi tavoitteeksemme.

Saako Suomessa enää puolustautua muumaalaisten vävivallalta

Ennen ku Venäläiset koitti tulla tänne niin puolustauta piti ja saikin ja se oli aivan sankariteko. Samoin sakemannit koetti lapissa kokkoja pitää mut neki poisajettii vaik ei ihan samanlaisel innol ku itänaapurii. Samoin engelsmanneja Oolannin sodas pois karkotettiin. Ne olivat hyviä asioita kaikki. Miten nyt sitten jos joudut heikonpaasi tai itseäsi puolustamaan näitä uusia maahanmuuttajia ja heitin väkivallaa vastaan, saako niille tehdä samoin? Tottakai tällainen tilanne on teoreettinen niinkuin Porvoon puolesta luimme. Onko todella eri asia puolustaa itseään tai muita suomalaisten raivolta tai muumaalaisten raivolta.

Entä miten on noitten naton joukkojen kanssa. Saako nekin ajaa pois?

En itte ota kantaa vaan näist kirjotuksist saa sen käsityksen et niitä pitäis pitää ku kipiää.. tai siis kukkaa kämmenellä. Oon itte sitä mieltä, että maa voitais vaikka täyttää maahanmuuttajilla kunhan kaikki asetettais vaan samalle viivalle ku kaikki jo maassa asuvat. Ei kellään ois mitään sosiaalisia, fyysisiä tai henkisiä etuoikeuksia. Nyt vaikuttaa kun poliisit kohtelis liian kovin ottein maahanmuuttajia ja muitten pitäis sietää muuttajilta ennemän kuin on kohtuus. No jaa tiätty Suomen herroilla on ja olisi ylikorostettu suoja. Samoin niille kävis työelämässäki kun suomalaisille Ruotsissa. Likaset ja pienipalkkaset työt oli suomalaisten ja Hurrit ite teki ne ns. paremmat hommat. Kaikki paapominen vaan pois  ja tervetuloo tänne euroopan jaappaniin, lottovoittajan syntymämaahan.

Jos en kommentoi oon polvenvaihtoleikkaukses eikä osastol oo kuulemma yleisö nettii.

 Kyll tarttis koota kansaliike sitäkin vaatimaan. Kyll sairaalast täytyy kommentoimaan päästä muitten ajatuksii. Edistää toipumistaki. Turha ehdottaa, ett tekisivät samal lopotomian.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Terhi (nimimerkki)

Sairaaloihin netti, ehdottomasti. Asiointi helpottuisi ja ihmiset saisivat keskittyä paranemiseen.

Käyttäjän lenkki6 kuva
Tapani Niemi

Kyllä tarve olis. Voisi tuon oman diagnoosinsakin selvittää.

Käyttäjän saaristo kuva
Henry Björklid

Vai poikkileikkaukseen...

Sano kipusiskoille polviosastolle terveisiä ja vaadi lisää henkilökuntaa ku' kohta tulee niin paljon polvivammaisia, ku' taas meitä kyykytetään oikein urakalla.

No, kunhan paranet saat vielä puhua valtuustosta siitä, että ku nuoriso haluaisi ja on ehdottanut että rakentaisivat SER-romusta tietsikoita ja lahjoittaisivat sairaalalle, niin kylän Mikki ja Minni Hiiri ovat jo kaksi vuotta vuoronperään sitä jarrutelleet... kun eivät anna avainta tilaan missä tietsikkaromut ovat lämpimässä.

Sais' sairaat edes lähetellä s-posteja tai soitella ilmatteeks' Skypellä, tai lukea verkkolehteä..., tai bloggailla.

Eikä nuorison tarttis enää kokoontua Valintatalon lipan alle, -kele.
Onko Suomessa yhtään kaupunkia jossa nuorisolla ei ole yhtään mitään tilaa? siis ei minkäänlaista! Tosin valmistuuhan meille teatteri ja sen kuuluisat kellarit... Joo, kun noin X00 poikaa ja tyttöä harjoittelee seuraavaa teatterikautta varten, loput tytöistä nostaa kellarissa puntteja ja pojat pelaa pingistä. Tätä ja neljä muuta entistä saaristokuntaa hoitaa yksi (1) palkattu nuorisotyöntekijä.
(Ilmaiseksi mukaan tyrkyttäytyviä vanhempia ei haluta. Ne haisee, tai jotain niissä pitää olla vikana..., och så har de inte SFPs partibok, och hur talar de svenska med våra barn??? Jag bara frågar...)

Onko Suomessa yhtään kaupunkia jossa virkamiehet jarruttaa vanhempien ilmaista nuorisotyötä?
Tervetuloa Paraisille!
Ainoa Suomen kaupunki, jossa Dickensin romaanien, (ei heimojuttu), henki ovat ainoat nuorisoelämykset, joita on tarjolla.
Hieman Victor Hugo'n "Kurjat"-romaanilla höystettynä.

Juu, mennään nuorison kans' joukolla kerjäämään rahaa kaupungintalon eteen, niin sitten ei tartte kinuta tiloja kaupungin tyhjistä kiinteistöistä, vaan voidaan vuokrata sosiaalityötä tekevä tietsikkapaja vapailta markkinoilta.

Ja kapitalismi, (tää oli sua ajatellen), ja maailma, (mun juttu), och svenskan, (SFPs sak är vår!)pelastuu!

Henry, tietsikoiden vihreä perusnakertaja

Harmaasusi (nimimerkki)

Kommentoit itellakorteilla!

Terhi (nimimerkki)

Poistin blogini kun ylläpidon M. Huusko halusi auttaa kuvani tallentamisessa. Otti yhteyttä sähköpostitse. Onhan tuolla naiset jo niputettu yhteen... US ...no opiskelee suomalaisen kansan tuntoja seuraavia vaaleja varten. Kelpaa tisumisut seuraan, mutta kiitos US:n raha haisee pakkopaidalle.

Olavi Jukarainen (nimimerkki)

Naton joukkojen poisajaminen onkin erittäin vaikeaa. Kysykää vaikka japanilaisilta Okinawan saarelta. Amerikkalaiset syyllistyvät toistuvasti japanilaisten pikkutyttöjen raiskauksiin, mutta siihen pitää suhtautua vain... Niin millä? Nato-uskovaisesti?

Toimituksen poiminnat