totuus,kauneus,hyvyys Miten saada aikaan muutos, jolla ihmisyys nostetaan suurimmaksi tavoitteeksemme.

A. Stubb halajaa vielä kerran sotaretkeä Venäjälle.

A.Stubbin iltarukous liennee se pyyteetön "Hyvä valkoihoisten Jumala, itselleni en mitään pyydä mutta anna Japanille Suomi merinaapuriksi".

Kaikki toimet joihin hän on ulkoministerikaudellaan ryhtynyt antavat selvän kuvan hänen haluistaan ja unelmistaan.

Hän runnoo Suomea väkisin, vastoin kansan enemmistön tahtoa, natoon. Miksi? Eihän Suomea lyhyellä- tai pitkälläkään tähtäyksellä mikään uhkaa. Ehkäpä täysin estoton ja hallitsematon maahanmuutto voisi suomalaisten enemmistöasemaa maassamme uhata. Nämä muuttajat eivät tule univormuissa idästä vaan hyvin sekalaisesti ja värikkäästi vaatetetettuna yleensä etelämmästä. Näiden muuttoa natokaan ei voisi estää.

Mikäli Suomi natoon liittyy tulee meistä pelkkä kauppatavara ja vaihdon väline, puskuri.  Venäjääkin kiinnostaa vain Atlannin rannikko. Sitä on lähimpänä heitä Norjassa. Venäjä ilman muuta kulkisi sinne lappimme läpi. Mieluummin se toki vaihtaisi vapaan kauttakulun esim. siihen, että jättää vaikkapa Pariisin tuhoamatta. Siihenhän nato oikopäätä suostuisi. Tai jos ei niin kulkisivat lapin läpi kumminkin. Toki natolta apua saataisiin. Lähettäisivät etelä-Espanjassa kasarmiaan pitävät lujatahtoiset espanjalaiset taistelijat meitä tukemaan. Olisi se näky kun kolmessakymmenessä pakkasasteessa costadelsolin urheat spanjurit avosandaaleissaan ja polvihousuissaan Julmaa ivanaa lumimyrskyissä pois ajaisivat.

Stubb on aivan vakavasti lähtenyt USAn juoksupojaksi ja tiedottajaksi kuten Max Jakobsson aikanaan. Hänen nuoruuttaan ja kokemattomuuttaan sekä kapeaa putkinäköään käytetään julmasti hyväksi. USAn oli korkea aika saada suunnitelma alulle koska ehkäpä uusi USAn presidentti tai ulkoministeri ei sellaiseen ryhtyisi. Silloinhan ei ollut varmuutta, että rebulikaanit saisivat jatkoajan kuten sitten kävikin etteivät voittaneet. Stubb on USAn ulkoministeriöltä saanut tehtäväksi aiheuttaa mahdollisimman paljon eripuraa entisten IVY-maiden ja Venäjän välille. Katsokaa vaikka hänen toimiaan Valko-Venäjällä tai Kaukaasiassa.

Miehityksen onnistumista ja vastarinnan lujutta testattiin jo syksyllä Georgiassa. Ensin USA aseisti kahdenvuoden ajan Georgiaa mega-aktiivisesti ja kun tuli hetki, niin ety-maat ja USA kilvan vakuuttivat Georgialle, että valloitus on helppo nakki. Ja nämä raukat uskoivat.

Ei tiedetty varmuutta Venäjän puolustuskyvystä. No, sehän selvisi ja natoon liittyminen tuli entistä tärkeämmäksi tulevaa valloitusretkeä varten.

Nyt Stubb isännöi suurta ety-kokousta Helsingissä. Hän ei ole vieläkään myöntänyt tienneensä, viimeistään nyt tietää, Georgian aloittaneen hyökkäyksen ja sen valmistelut jo hyvissä ajoin. Asiastahan on täysi varmuus. Miten tällaista ihmistä voi ottaa vakavasti, joka koko toimintansa perustaa valheisiin ja salajuoniin. Miten hän nykyisessä puheenjohtajantehtävässään yleensä kehtaa naamaansa näyttää ja väittää totuutta rakastavansa. Tai onko kokouskaverit samaa sorttia. Shevarnadsekin vanhana venäjän vihollisena on kutsuttu mukaan vaikka hänellä ei ole mitään legimiteettiä maansa johtamiseen.

On parempi elää venäjän kanssa jonkimmoisessa sovussa ja tehdä bisnestä sinne kuin viimeistä päivää kuin lähteä viidettäkymmenettä kertaa ottamaan selkäänsä ja samalla vaarantamaan koko nykyisenkaltaisen elomme ja olemisemme.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (46 kommenttia)

AnonyMouse (nimimerkki)

Suomelle riittäisi ihan hyvin Pohjoismainen puolustusliitto, sopivan kokoinen, kustannustehokas ja uskottava. Jos nyt itänaapurin tai ählämien ydinaseita vastaan mikään on uskottavaa.

AnonyMouse (nimimerkki)

Tämä: "Hän runnoo Suomea väkisin, vastoin kansan enemmistön tahtoa, natoon. Miksi? Eihän Suomea lyhyellä- tai pitkälläkään tähtäyksellä mikään uhkaa. Ehkäpä täysin estoton ja hallitsematon maahanmuutto voisi suomalaisten enemmistöasemaa maassamme uhata. Nämä muuttajat eivät tule univormuissa idästä vaan hyvin sekalaisesti ja värikkäästi vaatetetettuna yleensä etelämmästä. Näiden muuttoa natokaan ei voisi estää."

ansaitsee oman kommenttinsa...

Ryhdikkäästi ja kuitenkin realistisen maltillisesti sanottu.

Hatunnosto!

Käyttäjän saaristo kuva
Henry Björklid

Niinkuin tossa muutama viiko sitten bloggasin:
Nää kotimaan NATO-juntit ei uskalla ostaa/antaa aseita kansalle tosipaikan tullen jos meille tulee "lomalaisia" lännestä. Mehän perkele, voitais' ampua niitä! "Herre Gud ändå så hemskt!", sanois Stubb.

Hallitus on tässä asiassa täynnä Quislingejä. Ne ostaa vain aseita/koneita joita kansa ei pysty käyttämään ja joita 'isäntä' niin mielellään maaorjilleen myy.

Henry, perusvihreä

Tuomo Valokainen/Varonen (nimimerkki)

Jaa jaa vielä teitä komukoita löytyy. Venäjä kaiken hyvän alku! Suomi on ryöminyt satoja vuosia metsässä sen takia että naapureina on ollut venäjä ja hurrit.Ei mikään ihme että kansan itsetunto on mitä on.Rohkeasti natoon. Tai vaikka kuuhun jos varat sallii.Koko asekulttuuri ja tuhlaus peltisiin hävittäjiin on dorkaa. Se on aivan sama mihin Suomi kuuluu.Jos 3 maailman sota tai joku muu konflikti alkaa, Suomi ryömii. vaikka mulla olisi kk, ei se auttais jossain juoksuhaudassa,ne jyräis meitit, poijaat.Mutta ei kannat suosia itää. sielt ei tuu mitään.

AnonyMouse (nimimerkki)

Henry ja Tumppi on asialinjalla.

np Mistreat: Hangosta Petsamoon

Kotikontujen tienoita tervehtien
Tämä laulumme kaikukoon
Yli peltojen, vetten ja tunturien
Aina Hangosta Petsamoon

Sama kaiku on askelten
Kyllä vaistomme tuntee sen
Kuinka kumpujen kätköistä mullasta maan
Isät katsovat poikiaan
(2x)

Sinä tiedäthän veikko mun vierelläin
Mikä retkemme tänne toi
Ilomielin me riensimme sinne päin
Missä yhteinen kutsu soi

Tapa tuttu jo taattojen
Nyt on hoidossa poikasten
Kun on vaaralle alttiina syntymämaa
Kotiaskareet jäädä saa
(2x)

Mitä lieneekin aarteita suomessa
Toki kallehin on vapaus
Täällä suorana seistä ja kaatua
On joka miehellä oikeus

Siis te lapset ja vanhukset
Ja te äidit ja morsiamet
Niin kauan teillä on suojattu lies
Kun on pystyssä ykskin mies
(2x)

Kun on pystyssä ykskin mies!

Tuomo Valokainen/Varonen (nimimerkki)

Lisään vielä että on sama siis onko se nato tai toto.Suomi on läpikulku maa! Itsenäisyys meni eu:n myötä.Joukkohenki on kadonnut,Sotapojat istuu intin jälkeen netissä ja perse levii.
Ryhtiä kansa,ei kaikki tarvi olla sotaa sotaa. Jos se pommi tulee niin goodbye. Torakat jää. Kelatkaa nyt rauhan aikaa.Ei ehkä kannattais tuhlata 50 milj euroo maksaviin hävittäjiin.Nyt siis!

Juhani Putkinen

"Nyt Stubb isännöi suurta ety-kokousta Helsingissä. Hän ei ole vieläkään myönänyt tienneensä Georgian aloittaneen hyökkäyksen ja sen valmistelut jo hyvissä ajoin. Asiastahan on täysi varmuus."

1. Nimenomaan Venäjä valmistautui pitkään ja huolella hyökkäämään Georgiaan - ja hyökkäsi:
http://personal.inet.fi/koti/juhani.putkinen/Georg...

2. Valitettavasti Georgian johto ei uskonut Venäjän hyökkäävän Georgiaan, joten Georgia ei valmistautunut edes puolustautumaan - puhumattakaan siitä, että Georgia olisi valmistautunut hyökkäämään;

3. Valitettavasti Venäjän miehitysten köyhdyttämä Georgia rakensi itselleen pienen palkka-armeijan, eikä suureen reserviin perustuvaa aluepuolustusta;

4. Valitettavasti se Georgian pieni palkka-armeija koulutettiin lähinnä "terrorismin vastaiseen sotaan" Irakissa, eikä oikeaan sodankäyntiin;

5. Valitettavasti Georgian parhaiten koulutettu prikaati oli sodan alkaessa Irakissa, eikä Georgiassa;

6. Georgian maakunnan Abhasian, Venäjän asettama nukkehallitus, uhkaili Georgiaa sodalla, joten Georgian joukkojen huomattava osa oli keskitetty länteen Abhasiaa vastaan, eikä Venäjän miehittämänä ollutta Georgian maakuntaa, jota virheellisesti kutsutaan Etelä-Ossetiaksi;

7. Nimenomaan Venäjä hyökkäsi Georgiaan, eikä suinkaan Georgia Venäjälle;

8. Onneksi Georgia kuitenkin osoitti aseellista vastarintaa maahantunkeutuville Venäjän joukoille, joten Venäjä ei onnistunut yrityksessään valloittaa koko Georgia salamasodalla - ennen kuin länsimaat heräävät siihen mitä on tapahtumassa.

Käyttäjän lenkki6 kuva
Tapani Niemi

Hienoo on älysi. Emme todellakaan tarvitse lainkaan omaa armeijaa. Kun olimme Ruotsin tai venäjän vallan alla ei meillä sellaista ollut. Nyt kun hypimme Brysselin kyykkyä Brysselin tahdissa emme armeijaa nytkään tarvitsisi.
Stubbin hinku hyökätä venäjälle vaarantaa kaiken sen mitä tään vajaa satavuotta olemme rakentaneet. Rakennustyö on kaiken lisäksi pahasti keskenkin.
En minä nykyistä Venäjää voi pitää ihannemaanani, en todella. Mutta se vaan on tossa. Rajaakin varmaan toistatuhatta kilsaa. Aina maantiede on ollut realiteetti. Ei siihen muuriakaan pidä rakentaa. Ei fyysistä eikä henkistä.

Käyttäjän sippe kuva
Sirpa Salmi

Minulla ei itselläni ole mitään mielipidettä Natoon liittymisestä, olen niin tyhmä =D MUTTA katsoin Ahtisaaren haastattelun joitakin viikkoja sitten ja Ahtisaari oli vahvasti sitä mieltä että meidän pitäisi siihen liittyä. Ahtisaari kun katselee Suomea usein tuolta kaukaa ulkomailta, niin hänen mielestä Suomesta tulee maailmalla kummajainen, jos jäämme Naton ulkopuolelle. Jaaha.

Minulla lyö ihan tyhjää, mutta Ahtisaari on kai oikea mies asiaa kommentoimaan -?

Tapani Niemi (nimimerkki)

Paikalla olleiden eyjin tarkkailijoiden raportit vuotivat julkisuuteen. He puolueettomina silminnäkijöinä vahvistavat Georgian rauhanturvaajien ja sotilaiden aloittaneen sotatoimet yhteisellä käskyllä yhtä aikaa. Et varmaan löydä niitä hesarista mutta koeta vaikka turunsanomia.

Ahtisaari ei valitettavasti katso asioita kuin kaukaa ja pitkillä pihdeillä. Me täällä elämme ja rauhassa haluammekin elää. Haluun itte päättää haluunko jatkaa rauhallista eloani tai jotain muuta. Muodosta vain oma käsityksesi ja päätä sen mukaan.

Käyttäjän saaristo kuva
Henry Björklid

"Älä luota vieraan apuun..."

AnonyMouse (nimimerkki)

"Minulla ei itselläni ole mitään mielipidettä Natoon liittymisestä, olen niin tyhmä =D"

Oletkin sinisilmäinen blondi ;)

Katsokaapa muuten huviksenne tämä täysin aiheeseen liittymätön filmi:
http://www.gethappy.com/watchmore.html

Tajuatte kyllä miksi halusin teidän näkevän sen.

Historioitsija (nimimerkki)

Jos haluamme olla eurooppalaisia kuten virolaiset ja saksalaiset emmekä maaorjia olemme Naton jäseniä

Seppo Lehto http://kavkaz.fi aluepalautusvaatimuksiamme unohtamatta

AnonyMouse (nimimerkki)

Sepi, et tu Brute!

Oot vielä vapaa mies?

Harri (nimimerkki)

Suomi saa kunnioitusta maailmalla nimenomaan puolueettomana maana. Minkä takia muuten suurvallat Suomessa jatkuvasti palaveeraisivat. Jos suomi olisi natomaa ei Suomi olisi enää Venäjän silmissä puolueeton.

Suomessa ei ole koskaan, Naton kanssa tai Natoa ilman, riittävästi aseita Venäjän hyökkäystä torjumaan. Siksi Suomen paras turva on Suomen nauttima arvostus ja kunnioitus Venäjän suunnalta.

Yrjö Orvelo (nimimerkki)

Hyvä Harri ja muut ajattelijat. Mutta, voi voi! Jotenkin itseäni pelottaa lukemani molemmansuuntaiset ajatukset. Ei Suomi tarvitse Natoa, mutta ei myöskään Nato tarvitse Suomea. Muuhun kuin ensimmäiseksi kilveksi Venäjän mahdollista maavoimien hyökkäystä vastaan. Tosin tuo hyökkäys on jo alkanut rekkojen muodossa. Siihen voisimme kyllä ottaa rohkeasti kantaa naapurimme kanssa. Kenen kuluista ja voitoista puhutaan? Vai puhutaanko nyt sen verran pienistä summista, että antaa nyt olla vaan... Vai onko tämä sitä suomalaista vaatimattomuutta vai nöyristelyä ja herran pelkoa?

Mitä tulee Stubbin toimintaan, haluaisin uskoa, että emme kuitenkaan kasvata käärmettä povella. Toivoisin tietysti, että hän lähtee Suomen parhaaksi tehtävästä maailmanpolitiikasta. Mutta onhan se aiemminkin huomattu, miten joku voi jopa myydä oman maansa ja katsella sen tuhoa turvallisesti etäämmältä. Tällä viittaan mm. Thaimaan nykytapahtumiin ja etelä-Amerikan rappeutettuihin kulttuureihin ja talouksiin.

Joku tuossa aiemmin sen jo mainitsikin, mutta toivoisin meidän muistavan historiassa julkilausutut sanat: "ruotsalaisia emme ole, venäläisiksi emme tule, olkaamme siis suomalaisia". Honkajoki Tuntemattomassa sotilaassa ilmaisi sen ehkä vielä paremmin: "Toivottavasti herrat ymmärtävät olla lyömättä päätään enää Karjalan mäntyyn". Paasikiven mielestä politiikkamme on tosiasioiden myöntämistä ja oman paikkamme hyväksymistä. Nöyristelyä en tällä tarkoita, vaan Suomen oman erityislaatuisuuden ja järkevän rauhantahtoisuuden osoittamista.

Pekka T. (nimimerkki)

"Emme todellakaan tarvitse lainkaan omaa armeijaa. Kun olimme Ruotsin tai venäjän vallan alla ei meillä sellaista ollut."

Niin ei meillä tosiaan omaa armeijaa ollut, mutta kumpiekin valloittajien armeijassa sitäkin useampi suomalaisukko. Varsinkin ruotsin vallan aikana. Se oli sitä edelläkävijä Varsovan liittoa etc...
Juokse sinä humma, kun tuo taivas on niin tumma. just joo...

Käyttäjän juhaylikoski kuva
Juha-Anssi Ylikoski

Jo omat isoisäni Svante Kivinen, ja Vilho Ylikoski menestyksekkäästi taistelivat kovissa oloissa ryssää vastaan ja VOITTIVAT pienelle Suomen Itsenäisyyden jota kohta taas ansioituneesti voimme siniristilipuin vapaana juhlia. Mihin tarvitsemme vasemmistolaisia punalipun heiluttajia, kommunismin kätyreitä, isänmaamme pettureita nykysuomessa? Aate oli, aate meni, jäitkö junasta?

En itse ole mielellään liittymässä Natoon, ja kannatan puolueettomuutta, ja erään viisan edesmenneen Fennomaanin sanoin: "Emme ole ruotsalaisia, venäläisiksi emme halua tulla, joten olkaamme suomalaisia."

Tässä kaikille opiksi!

Juhani Putkinen

Tapani: "Paikalla olleiden eyjin tarkkailijoiden raporti vuotivat julkisuuteen. He puolueettomina silminnäkijöinä vahvistavat Georgian rauhanturvaajien ja sotilaiden aloittaneen sotatoimet yhteisellä käskyllä yhtä aikaa."

Todellisuudessa Venäjä ei antanut ETYJin tarkkailijoiden tarkkailla esimerkiksi liikennettä ROKin tunnelin kautta Venäjältä Georgian alueelle, joten he eivät nähneet Venäjän panssarijoukkojen tunkeutuneen laittomasti Georgian alueelle ENNEN kuin Georgia avasi tulen niitä tuliasemia vastaan, josta Venäjän joukot tulittivat georgialaiskyliä aiheuttaen siviiliuhreja.

Tarkkailijoita oli Georgian maakunnassa, jota virheellisesti kutsutaan Etelä-Ossetiaksi, vain muutama - ja hekin Tshinvalissa - he eivät voineetkaan tietää Venäjän joukkojen tulittavan georgialaiskyliä noin 20 km etäisyydellä Tshinvalista.

Nimenomaan Venäjä hyökkäsi Georgiaan - EI suinkaan Georgia Venäjälle.

Parhaillaan Venäjä miehittää kansainvälisesti tunnustettuja Georgian alueita: Abhasiaa, ns. Etelä-Ossetiaa ja Akhalgorin aluetta.

Venäjän on vedettävä KAIKKI joukkonsa KAIKILTA Georgian alueilta (mukaan luettuna Abhasia ja ns. Etelä-Ossetia).

Harmasusi (nimimerkki)

Palaan itse asiaan, eli Stubb'n elämöintiin.
Nuori Stubb voisi ottaa Mooseksesta oppia: hänen esiintymisessään, ideoissaan ja suusta karkaavissa sammakoissaan on se ongelma, että hän saa wanhat hipit pitämään kättä lompakon päällä ja laskemaan pöytähopeat hänen poistuttuaan.

Käyttäjän lenkki6 kuva
Tapani Niemi

Olin pudota perseelleni kun luin tämänpäivän hesarin Virkkusensedän pääkirjoituksen, jossa moitittiin Georgiaa hyökkäyksestä Abhaasiaan. Kirjoituksessa Georgia mainittiin aloitteelliseksi sotatoimien alkuunpanemiseen. Ei sentään väitetty sen tehneen niin USAn tai Ety-maiden kehoituksesta. Linja sentään pitää.
jo on aikoja eletty

Käyttäjän lenkki6 kuva
Tapani Niemi

Ahtisaaren väiteet, että Suomi jäisi kummajaiseksi jos emme natoon liittyisi johtavat siihen ajatukseen, että euroopassa on muitakin kummajaisia. Sveitsi ja Ruotsi esimerkiksi. Nämä maat ovat aina pysytelleet viisasti erossa sotilasliitoista ja kas kummaa, niiden elintaso ja kehitys ovat maailmankin tasolla aivan huippuluokkaa. Samoin niiden uhat ja turvallisuus ovat paljon paremmassa mallissa kuin natomaiden. Paljon meitä ja vielä enemmän esim. natomaita edellä.
Juhani Putkiselle vielä: Muistatko tuon Balkanin tilanteen. Sielläkin vieraat natojoukot miehittivät suveereeneja ja yleisesti tunnustettuja toisen valtion kapinamaakuntia. Miten kävi? Nato ja ety-maat yhdessä tunnustivat kilvan niiden itsenäisyyden ja tukivat aktiivisesti niiden sotaponnisteluja emämaataan vastaan. Onko sinusta oikein, että vain USAn nukkehallitukseksi suostuvalla kansanryhmällä on oikeus itsenäisyyteen. Jos yhtenäinen kansanryhmä hakee kumppanuutta, tukea tai turvaa esim. Venäjästä päästäkseen emämaastaan irti, niin se on kapinaa ja terrorismia. Kovin olet yksisilmäinen. Vain oikeallako maailmaa kykenet katsomaan ja jäsentämään.

Seppo Lehto, tutustuppa Sveitsin tai Ruotsin maaorjiin. Että natoonkuulumattomat ja haluamattomat Ruotsin ja Sveitsin kansalaiset olisivat orjan asemassa tai uhassa joutua sellaisiksi. Mitähän Svante ja Rudolf sinun höpöjutuistasi mahtaisivat olla mieltä. Näiden maiden orjilla lienee kuitenkin vieras, ei alkuperäinen kansalaisuus taustalla. Mekin olimme torpparilain voimaantuloon saakka maaorjia. Natojäsenyyden mukana menettäisimme sen vähäisenkn lainsäädäntövaltamme minkä Brysseli meille vielä armollisesti suo. Eli natojäsenyyshän se orjuuteen johtaakin...

Käyttäjän lenkki6 kuva
Tapani Niemi

Kuulehan Jussi-Antti Y. Kirjoitat allaolevan:
"Jo omat isoisäni Svante Kivinen, ja Vilho Ylikoski menestyksekkäästi taistelivat kovissa oloissa ryssää vastaan ja VOITTIVAT pienelle Suomen Itsenäisyyden jota kohta taas ansioituneesti voimme siniristilipuin vapaana juhlia. Mihin tarvitsemme vasemmistolaisia punalipun heiluttajia, kommunismin kätyreitä, isänmaamme pettureita nykysuomessa? Aate oli, aate meni, jäitkö junasta?"

Vastaan sinulle, sinä suuremmoinen demokratian ja tasa-arvon puolestapuhuja, että isoisiemme ja isänikin, Karl Gottfrid Niemi, tavallinen duunari vaan, sankaritekoja en halua, kykene tai edes pysty asettamaan kyseenalaiseksi. Tosin ihmettelen miksi Ruotsalaiset jäivät tuosta junasta ja vaurastuivat ja lihoivat sen ajan kun isoisämme joutuivat sotimaan. Torjuntavoitto, sanoi SDP:kin puheenjohtaja vaalitappiosta.
Ymärrän, että haluat toimittaa meidät kaikki, jotka ei laillasi ajattele maan poveen. Ei se kuitenkaan ole demokratiaa ja yhteisten asioiden hoitamista, sananvapautta tai tasa-arvoa. Se on aivan jotain muuta. Lueppa erään keskieurooppalaisen sedän kirjoittama teos Mein Kampf. Stalinin toimintamalleista voit myös saada oivaa apua kun muutat ajatuksesi toiminnaksi. Toiminta se vasta maailmaa muuttaakin. Siinä sinulle on aateveljiä ja suunnannäyttäjiä. Mein Kampfista suorastaan pursuaa avoin ja puhdas kaikkihuomioonottava kansanvalta, lienet sen jo lukenut ja sieltä ajautuksesi poiminut.
Sieltä teiltäpäin lähti viimesodan valtava joukko ihmisiä pohjanlahden yli Ruotsiin arkistoineen. Mikskä ne sinne?
Me punikit olemme olemassa siksi, että ihmiset haluavat meitä olevan. Meidän ja teidän olemassaolon salliminen ja oleminen tekee tästä maasta juuri sen millainen se on. Jos itse kannan punaista lippua niin sallin sinunkin heiluttaa omaa hakasvaatettasi.Jos olisi vaan teikäläisiä eläisimme yksipuoluejärjestelmässä jolle on veikeästi annettu niin monta kutsumanimeä. Hirmuvalta, diktatuuri, stalinismi, nihilismi...jne.
Älä vaan jää laivasta. Jää vielä euroviisujen loppukilpailu kuulematta ja näkemättä sekä voittaja tuntemattomaksi. Toivottavasti on puhtaan valkoisen rodun vanhaeurooppalainen, oikeamielinen markkinaheppu. Tai on tietysti.

Timo Elonen (nimimerkki)

Vaikka olenkin yhtä ehdottoman kielteisesti Natoon suhtautuva kuin sinäkin, olen kuitenkin eri mieltä Alexander Stubbista, ainakin otsikkosi on paikkaansa pitämätön ja turhan provosoiva. En usko A. Stubbin olevan tippaakaan natomyönteisempi kuin muut kokoomuksen miehet (naiset ovat yleensä sotimisesta miehiä vähemmän kiinostuneita), vaan että hän on vain avoimempi, suorasukaisempi ja rehellisempi kuin ne muut. Ilkka Kanerva ehkä on poikkeus, ja on mahdollista että hänet juuri siksi siirrettiinkin sivuun. Ajattelepa nyt mitä Alexander Stubbille olisi vaihtoehtona. SDP kuitenkin häviää lisää seuraavissa vaaleissa, joten Erkki Tuomiojaa emme valitettavasti tule enää näkemään ulkoministerinä, emmekä ketään muutakaan demaria tai vihreää. Jos muistat niin Kanervan tilalle odotettiin ja veikkailtiin Jyri Häkämiestä. Niin, juuri tätä ulkoministerikelvottomuutensa todistanutta puolustusministeriämme. (Sillä lausunnollaan YK:n yleiskokouksessa, että suurin haaste maailmanrauhalle on 1. USA ja 2. USA...,vai missä se nyt oli ja miten se nyt oli; ainakin diplomaattista kelvottomuutta se osoitti.)

Minä uskon, että Stubbin lausunnot Georgian sodasta johtuvat siitä, että hänen ETYJ:in puheenjohtajana on seurattava ETYJ:in lausuntoja, jottei Suomen maine puolueettomana Naton aisankannattajana vaarannu. Kun puheenjohtajuus on ohi, hän taas omalla suorasukaisella tavallaan sanoo tälle Putkisellekin kuka oikein valmistautui hyökkäämään ja mihin. Olisitpa kuullut kirjamessuilla Radio Helsingin lähettämän keskustelun Venäjästä Stubbin Tervon ja ja Hesarin russofobitoimittaja Pekka Hakalan välillä. Siinä keskustelussa Stubb osoitti reaalipoliittista ymmärtämystään ja oli niinsanotusti Venäjän puolella koko ajan. (Koetin hakea linkkiä, mutten löytänyt.)
Kyllä vaihtoehdot huomioonottaen pitää olla jokseenkin tyytyväinen Alexanderiimme.

Juhani Putkinen

Tapani: "Onko sinusta oikein, että vain USAn nukkehallitukseksi suostuvalla kansanryhmällä on oikeus itsenäisyyteen. Jos yhtenäinen kansanryhmä hakee kumppanuutta, tukea tai turvaa esim. Venäjästä päästäkseen emämaastaan irti, niin se on kapinaa ja terrorismia."

1. Sekä Abhasia, että ns. Etelä-Ossetia ovat ikiaikasia Georgian osia. Georgia on jo noin 2000 vuotta vanha valtakunta:
http://personal.inet.fi/koti/juhani.putkinen/Sirpa...

2. Georgialaiset ovat Abhasian ja ns. Etelä-Ossetian alkuperäisasukkaita. Osseetteja saapui tähän Georgian maakuntaan pieni määrä 1200-luvulla, jolloin Georgian kuningatar Tamara otti miehekseen osseettiprinssin.

3. Venäjä on suorittanut etnisen puhdistuksen sekä Georgian Abhasiassa, että ns. Etelä-Ossetiassa ajaen satojatuhansia georgialaisia pakolaisiksi omista kodeistaan. Etninen puhdistus on rikos ihmisyyttä vastaan:
http://personal.inet.fi/koti/juhani.putkinen/Georg...

4. Ns. Etelä-Ossetiassa EI ole osseetteja valtioksi saakka, vaan vain pikkukaupungin verran. Se alue on puhtaasti Venäjän miehittämänä olevaa Georgian aluetta, jonne Venäjä on asettanut nukkehallinnon omasta KGB-porukastaan.

5. Jos osseetit haluavat itselleen itsenäisen valtion, niin tehtäköön se ns. Pohjois-Ossetiasta - itsenäistyminen Venäjästä.

Kosovon, tai minkään muun konfliktin sekoittaminen tähän asiaan ei ole asiallista. Kyseessä on imperialistisen Venäjän hyökkäys Georgiaan - ja kansainvälisesti tunnustettujen Georgian alueiden rikollinen miehitys Venäjän toimesta.

Juhani Putkinen

Timo: "hän taas omalla suorasukaisella tavallaan sanoo tälle Putkisellekin kuka oikein valmistautui hyökkäämään ja mihin."

Nimenomaan Venäjä valmistautui huolella hyökkäämään Georgiaan - ja hyökkäsi Georgiaan. Tämä näkyy hyvin myös Suomen Puolustusvoimien Pääesikunnan Tiedusteluosaston Georgian sotaa koskevasta dokumentista.

Tapani Niemi (nimimerkki)

En valitettavasti kuullut tuota radio-ohjelmaa. Ei tänne korpeen moiset kuulu. Joskus Länsinaapurin asemista ajankohtaisia isoja tapahtumia voi seurata.
Mielestäni A. Stubb on lähtenyt kokemattomuuttaan ja ymmärtämättömyyttään ajamaan toisten maiden, erityisesti USAn taloudellisia etuja.
Venäjällä on niin hirveät, siis todella hirveät käyttämättömät luonnonvarat, että nyt jo raaka-ainehuollossaan muista riippuvainen, todellinen maailman talousmahti, USA, ei voi olla tuntematta suurta vetoa Venäjän luonnonvaroihin. Ilman halpoja raaka-aineita USA lakkaa olemasta suurin talousmahti. Ne ovat sille tuiki välttämättömät jos se haluaa asemansa maailmasa säilyttää. Kommunismi tuskin on mikään uhka tänäpäivänä kenellekään. USAhan yritti jo Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen ostaa ne mutta Putinin tultua valtaan se ei onnistunutkaan. Putinhan pakkolunasti ja ajoi kylmästi vieraat yhtiöt pois strategisilta toimialoilta. Viimeksi siperian öljynporaus ja etsintäkentiltä. Myönnän, että Stubb ei ehkä välttämättä ymmärrä mihin USA pyrkii kun se on valjastanut etyjin ajamaan omia etujaan. Päämäärä on aluksi saada Venäjän ja sen naapureiden välille eripuraa ja kireyttä. Todellisuudessa eristää venäjä ja näin heikentää sitä. Sitä hajotustyötä Stubb koko ajan tekee. Sitä miksi Etyji on lähtenyt tähän mukaan en käsitä ellei sitten varmistamaan, että on saaliinjaossa mukana. Suomi jo maantieteellisestikin tarjoaa oivan kulkureitin näille luonnonrikkauksille. Rekkaralli Venäjälle sen parhaiten todistaa. Stubb ei voi kuitenkaan olla niin hölmö, ettei hän ymmärtäisi mihin natoon liittyminen tulee ajankanssa johtamaan. Kun Venäjän naapurit ovat kaikki saatu USAan kontrolliin naton ja taloudellisen avun nimissä on aika ruveta suunnittelemaan pääoperaatiota. Katso vaikka kaikia uusia natomaita ja ehdokasmaita. Hyvin harvassa niistä on vallalla aito demokratia, ei edes Virossa, Puolasta, Moldovasta, Georgiasta nyt puhumattakaan. Minä en halua meidän järjestelmän tilalle tällaista nukkehallitus ja näennäisdemokraattista vasallieduskuntaa. Ei nykyinenkään hääppönen ole mutta se on sellainen kuin me kansalaiset olemme halunneet ja valinneet. Ei minkään muun maan "nimittämä".
Katso mitä on tapahtunut etelä-Amerikassa. Kuka sen maanosan rikkauksien käytöstä päättää. USA ja maailmanpankki. Kuka vie sen raaka-aineet ja luonnonrikkaudet. Samaa yritetään täällä.
Stubbin täytyy tietää, että ajanoloon Nato-jäsenyys tulee johtamaan sotaretkelle itään.

Käyttäjän lenkki6 kuva
Tapani Niemi

Putkiselle tiedoksi:
Tätäkin koko maata asutti saamelaiset ennenkuin idästä tulleet ugrit ajoivat heidät pohjoiseen. Osansa veivät myös lännestä tulleet ruotsalaiset. Logiikkasi mukaan tämä maa kuuluu saamelaisille.
Vaan miten on: hyvä kun saavat edes pieniä osia pohjoisesta pitää.

Ei puolustusministeriö voi olla eri mieltä ulkoministeriön kanssa. Samat kriteerit ja valheet täytyy esittää kun ulkoministeriö määrää.
Tiedät kai miten totuudelle aina sodassa käy. Virallinen totuus on harvoin jos koskaan absoluuttista totuutta.
Meille taas totuutta on se mihinkä me haluamme uskoa. Minullekin.

rosenbaum (nimimerkki)

torakat jää??
Ja Keith Rickhards !
Tärkeintä on pienen kansan puolustustahto,vaikka materiaalipuolella olisikin puutteita,halu puolustaa omaa maata on kaiken perusta.Tosin oikotiekin on keksitty"nääntyin hankeen pakkaseen voi turmaniskut lyödä"
Tarvitsee vain mennä seisomaan lumihankeen ja jäädä kärvistelemään niin kaikki hoituu itsestään,,vai miten se oli??

Sami H (nimimerkki)

Ihan vaan tuosta Lapin läpi kävelystä, vilkaise vähän karttaa, missä ja miten menee tiet, missä vesistöt ja missä laajat suoalueet.

Ei sen Lapin läpi helposti ajella, mutta lentämällä varmaan nopeasti ja sujuvasti.

Tapani Niemi (nimimerkki)

Rosenbaum on oikeassa. Emme tarvitse armeijaa. Puolustusvoimat riittävät.
Kysyn kaikilta onko nato osallistunut koskaan minkään jäsenmaansa puolustamiseen. Ei juuri nyt tuu mieleen kun se USA:ssa käytetty lause ,että jos emme pysäytä niitä siellä mihin olemme hyökänneet niin me joudumme pysäyttämään ne täällä. Siis tuon ennaltaehkäisevän sotatoimen eli hyökkäyksen legimitoi aina kerrassaan irrationaalinen lausahdus.
Se on kai katukielellä, että iso ja mahtava voi koska tahansa käydä kenen kimppuun tahansa missä tahansa.
Virtasen Kallu katsoo mun vaimooni sillä silmällä, et varmaan sillä on jotain mielessä vaik potenssiongelmiaan valittaakin. No, kerään kavereistani kunnon joukon ja meen leikkaan varmuuden vuoksi siltä munat pois ja paree kai kaivaa silmätkin päästä, ei kattele sen jälkeen muitakaan. Sellaista ennaltaehkäisyä juuri nato harjoittaa.
Suomekin koetetaan väen väkisin ja oikeistomme tuella saada pitkin maailmaa näihin operaatioihin, jolloin yhdistyminen natoon kävisi kivuttomammin. Kimmo Kiljunen kehui poikiamme Afganistanissa ja antoi ymmärtää, että siellä on nyt kovat ja totiset paikat. Mitä helvettiä Suomalaiset sotilaat siellä oikein tekee ja puolustaa, maamme itsenäisyyttä puolustavat kait kun kerran puolustusvoimista ovat.

Contrakapilism (nimimerkki)

Tapani Niemi. Kerrankin löytyy näiltä sivuilta järjen ääntä. Kaikki se mitä olet kirjoittanut ja sanonut on -ikävä kyllä-totta.

Tapani Niemi (nimimerkki)

Kurjaa on kartta Lapista jalkamarssilla läpi kulkea.
Jospa Baader-Meinhoffin porukka on saanut varastettua saksalaisten viime sodan kartat ja myyneet ne Iivanalle.
Tosin sakemannit kai Lapin kulkivat etelästä pohjoiseen mutta suuri maa niin suuret toleranssit.
Oikeassa olet. Ilmatilahan siellä tärkee on. Se vaan on surku kun Lapin lennoston jokasään hawk hävittäjät ei voi lentää lumituprussa tai jos pakkasta on yli 15 astetta. Hornetithan puolustaa Helsinkii ja vain Helsinkii. Ei siällä oo tollasia pakkasia.

AnonyMouse (nimimerkki)

"Putkiselle tiedoksi:
Tätäkin koko maata asutti saamelaiset ennenkuin idästä tulleet ugrit ajoivat heidät pohjoiseen. Osansa veivät myös lännestä tulleet ruotsalaiset. Logiikkasi mukaan tämä maa kuuluu saamelaisille.
Vaan miten on: hyvä kun saavat edes pieniä osia pohjoisesta pitää."

Vai että saamelaiset ovat asuttaneet tämän maan?

Takaisin kouluun siitä.

np People Haters: White Niggers

Tapani Niemi (nimimerkki)

mee ite.
etelää myöten asuivat
pikkuhiljaa pohjoiseen ajettiin.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Tapani
Onko Stubb sittenkin Suomen päärasisti kun yllyttää ihmisiä venäläisiä vastaan.

Käyttäjän lenkki6 kuva
Tapani Niemi

Ei se kai venäläisiä mitenkään vihaa tai sorra. lähteny vaan kokemattomuuttaan isojen poikien peliin. eikä ittellä oo isoa peliä.
köyhiä se ei siedä nurkissaan, siinä mielessä kyllä rasisti. no ehkä jos köyhät ois polvillaan mut ne saatanat vaa pyrkii selkäsuarassa käveleen.

AnonyMouse (nimimerkki)

"köyhiä se ei siedä nurkissaan, siinä mielessä kyllä rasisti."

Termit haltuun, rasisti ei tarkoita köyhiä vieroksuvaa.

Takaisin kouluun siitä.

Olavi Jukarainen (nimimerkki)

Muukalaisvihaa se on Stubbin taustalla köyhienkin vihaaminen. On katsos niin, että kokoomuslaiset suorittavat tällä hetkellä yleistä köyhien leimaamista aktiivisesti kuin natsin ennen valtaannousuaan juutalaisten leimaamista. Täytyyhän sitä leimata ennen kuin leikataan köyhien elämisen mahdollisuuksista lisää.

Tapani Niemi (nimimerkki)

kyllä se niin on. jokaisen köyhän pitää käyttää käsivarsinauhaa, jossa on valkosella pohjalla isoilla sinisillä kirjaimilla:

I K L tarkoittaen ihmisenä kelvoton, loinen.

herrat lainaavat isiensä ja isoisiensä nauhoja 20-ja 30 luvulta  ja jakavat ne köyhille

lisäksi järjestävät kivoja risusavotta-nimisiä leirejä ja koristavat niiden parakkien päädyt " työ vapauttaa"- kylteillä.

Toiset viedään Aikuiskoulutuskeskus- nimisiin paikkoihin
köyhiä vuokrataan myös yksityisille, Tampereen poliisiopistokin on tilannut muutaman maalitauluikseen ampumaharjoitteluun

AnonyMouse (nimimerkki)

Kaksi edellistä kommentoijaa varmasti tiedostavat sen että kyseisistä kommenteista voipi aika herkästi joutua käräjille.

ajat ovat semmoiset

Käyttäjän lenkki6 kuva
Tapani Niemi

Taas on mouse oikeassa. Ei täällä köyhän alistajaa saa sanoo köyhän alistajaksi eikä murhaajia murhaajiksi. Lakitupaan siitä todella voi joutua. Siinä on sitä meidän sananvapautta. Jos sanoisin että George Bush ja kumpp. ovat oikein murhaajien aatelistoa niin käräjille voisin joutua. Siksi en sitä sanokkaan.
mutta mouse on väärässä edellisessä kommentissaan.
Jos vihaa köyhiä niinkuin kokoomuslaiset on se rasismia.Rasismia on jne
Esittää halventavia lausuntoja, sortaa, pilkkaa ymym.
rotuun,sukupuoleen, uskontoon, poliittiseen vakaumukseen sosiaaliseen asemaan, ihonväriin, jnejne.
vai oliko tuo "sosiaaliseen asemaan" ollenkaan listalla??

AnonyMouse (nimimerkki)

"Taas on mouse oikeassa. Ei täällä köyhän alistajaa saa sanoo köyhän alistajaksi eikä murhaajia murhaajiksi. Lakitupaan siitä todella voi joutua. Siinä on sitä meidän sananvapautta. Jos sanoisin että George Bush ja kumpp. ovat oikein murhaajien aatelistoa niin käräjille voisin joutua. Siksi en sitä sanokkaan.
mutta mouse on väärässä edellisessä kommentissaan.
Jos vihaa köyhiä niinkuin kokoomuslaiset on se rasismia.Rasismia on jne
Esittää halventavia lausuntoja, sortaa, pilkkaa ymym.
rotuun,sukupuoleen, uskontoon, poliittiseen vakaumukseen sosiaaliseen asemaan, ihonväriin, jnejne.
vai oliko tuo ”sosiaaliseen asemaan” ollenkaan listalla??"

Katsos nykyisessä ilmapiirissä sillä ei ole mitään merkitystä mitä sisältönä on, kun muotoseikat on ne minkä mukaan mitataan.

Kyllä minä ymmärrän pienten puolta pitävien kritiikin isompia sortajia kohtaan, kyse on vain siitä miten se esitetään.

Jos mennään sanomaan että Tampereen poliisiopisto käyttää köyhiä maalitauluina tai että Stumppi vihaa köyhiä kuin natsit juutalaisia, niin voisin veikata että halutessaan kyseiset tahot voisivat nostaa rosissyytteen. Ei tässä muuta, jatka toki kuten haluat.

Olavi Jukarainen (nimimerkki)

Tuosta stubbilaisuuden Nato-innosta on tullut samanlainen ihanne kuin Kolmannesta valtakunnasta aikanaan. Vaikka pidän mahdollisena että silloinen Neuvostoliitto omalla käyttäytymisellään aiheutti sen lopputuloksen joka vei Suomen Saksan rinnalla jatkosotaan täysin epäoikeudenmukaista talvisodan lopputulosta korjaamaan, niin toivoisin että se korjausyritys jäisi viimeiseksi. Nyt vaarana on se, että stubbilaisuuteen kuuluvaa Natoa tarvitsevat jotkut Suomessa Tarton rajojen palauttamiseen.

On todella syytä palata kokoomuksen entisen puheenjohtajan J.K.Paasikiven ajatukseen Neuvostoliiton (nyk taas Venäjän) oikeutettuihin puolustusvaatimuksiin ja kritiikkiin siitä, että Tarton rauhan raja on liian lähellä Pietaria (nykyisin esikaupungeissa).

kansalainen (nimimerkki)

tapani niemi

Luuletko että huvikseen tapeltiin venäjää vastaan.Eiköhän näin pieni maa tehnyt kaikkensa välttääkseen sen noin ylivoimaista vastustajaa vastaan.kyllä se taas oli tämä ilmeisesti sinunkin ihannoima kommaritouhu joka on aina ja nykyäänkin sortanut ja uhkaillut pienempiään kaiken paha alku.

Tapani Niemi (nimimerkki)

Niinpä. vaan kun ei kaikkea tehnyt sotaa välttääkseen vaan talvisodassa hyökkäsi Saksan aseveljenä suur-Suomea rakentamaan.

Toimituksen poiminnat