totuus,kauneus,hyvyys Miten saada aikaan muutos, jolla ihmisyys nostetaan suurimmaksi tavoitteeksemme.

TORNIEN TAISTELU, eli kuka visertää valheita kauneimmin,

Ja taisto tuulimyllyistä on oleva hirveä. Tuulimyllyä, tuota suomalaisen hyvinvoinnin mustaa aukkoa ja Saksalaisen pankkiirin sampoa, puolustaa hurja joukko. Johtajana on don Jyrki Quiotte aisaparinaan aina avulias aseveliakselipalvelija Sancho Jutta Panza. Jyrki haluaa pyytää apuun serkkujaan, kälyjään, lankojaan ja mitä muita Natoja lieneekään vaan siihen ei Jutan muuli suostu joten omillaan täytyy koittaa tulla toimeen.Jutta ratsastaa muulilla, jolla on aivan Eeron näköinen ja tapainen. On aivan sama minne Jutta haluaa mennäkin, muuli menee minne itse haluaa. mutta siihen yhtäläisyydet loppuvatkin.

Myllyä puolustaa myös laupeudensisko Jean Päivi d'Arc. Päivi on hyvä sekä aina armollisesti valmis herramme laupeudenöitä tekemään ja aina valmis antamaan, etenkin periksi. Hinttareille ei kyllä anna, ei edes mustaa aukkoa. Päivi myös epäilee äitinsi maanneen minkä lie puu-ukon kanssa kun hänen nenänsä on kovasti alkanut viimeviikkoina venymään pituutta. Ja on siellä tietenkin myös sankarien sankari Lucky Stefan Luke, maailman nopein vetäjä, välistävetäjä. Vain hän kykenee vetämään välistä nopeammin kuin saarellinen merimetsoja hotkaisee silakkaparven, mikä sekin kestää vain äärettömän pienen hetken. Ja tottakai Anni-Punahilkka on puolustajien joukossa kantaen isoa koria, jossa on miljarditolkulla euroja euroopan vanhoille pankkimummoille. Häntä suojelee aina yhtä uljas ritari, pullonkeräilijöiden pyhimys, kuin kuningas Osmoleijonamieli, ikäänkuin surullisen Osmohahmon ritari. Taitaa olla susi lammasten vaatteissa ja niska punottaa kuten aina valehdellessa. Ja tietysti pieni ja raihnainen Saarijärven Paavokin on pakotettu tuulimyllyä suojelemaan, hän sai tosin luvan kiivetä myllyn katolle ja uhkaavaa vihollista heittää pikkukivin. Ei ole Paavolta usko loppunut. Ei monen vuoden oppositiokaan onnistunut Paavoa ja hänen piskuista tukijoukkoaan tappamaan,joten Paavo päätti, että hetki myllynpuolustajien joukoissa tehköön sen. Kuten Saarijärven Paavokin aina vain kylvi vaikka halla joka kerta sadon vei mutta pettuleivällä elettiin ja juurijajuuri henki tukijoissaan vielä pihisi. Paavo tietää, S- Annekin sai hyvän hinnan kaupoistaan. Paavo on aina näköjään köyhien puolella, yläpuolella.
Ja vastapuolella Timo Attila, tuo julma hunni takamailta valtavan örkkiarmeijansa etunenässä, haluaa myllyn huipulta tuon tavallisen veronmaksajan rahoja kyttäävän ja itseensä kaiken vallanimevän silmän sammuttaa. Oikealta sivustalta antaa tukea Mauri Zorro Pekkarinen. Hän se vasta osaakin vaatteita vaihtaa sukkelaan. Välillä on niin tilan isäntää että ja hetkessä kääntää takista viitan ja mustan naamarin esiin, häneltä se vasta käy. Robin Matti V. Hoodin entinen heila Mari-on, on Mauria tukemassa ja kannustamassa ja pyrkii kokovartalokauneudellaan Jyrki Quiotten hurmaamaan.
Saamme nähdä kuinka taistossa käy.Orkit huutaa ja litkii keskaria sekä pilkkaa ei ihmisenvärisiä ja Maurin talonpoikaisarmeija traktorillaan päristelee. Fergusonin pakoputkestakin törisee tukia..tukia...tukia...tuk.

Seuraava näytös on kohtapuoliin säätytalon rappusilla. Näytöksen nimi
on: Puhdistus eli miten kansalta viedään viimeiset latit.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat