totuus,kauneus,hyvyys Miten saada aikaan muutos, jolla ihmisyys nostetaan suurimmaksi tavoitteeksemme.

Se toinen vaihtoehto, että kaivo joka pihalle ja hirvee säästökuuri vedelle ovat maapallomme pelastumisen kannalta toivottavia. Ei se kuitenkaan enää käy. Ihmiset eivät siihen suostu. Mummo nostamassa taajamissa vettä kaivosta on ollut ja mennyt idylli. Ei ajan ratasta onnistu taaksepäin kiertää vaikka se tarve olisikin. Suurimmat hölmöydet ovat jo tehty. Valitettavasti.

Muutenkin vastustan jyrkästi ultimultivihreää fasismia, kuten muitakin fasismeja.

Kammoni vihreää fasismia kohtaan sai alkunsa joku vuosi sitten kun sain kuulla että silloinen sosiaalitantta HM halusi sotkea köyhät todella maan mutiin. Kun köyhä, sairas ihminen kävi hänen luonaan sosiaalitoimistossa anomassa suurimpaan hätäänsä polttopuita niin hän kehoitti näitä onnettomia menemään kaatopaikalle, josko sieltä poltettavaa löytyisi. Eli rautakoukku käteen ja kokopäiväisesti odottamaan seuraavaa roskakuormaa löytyisikö sieltä tarpeellista. Aivan kuten esim. Brasilian suurkaupunkien köyhä väestö tekee. Ja löydökset sitten repussa kotiin sieltä jostain mustfinnin selän takkaa. En uskonut, joten tilasin ajan HM:lle ja esitin hänelle pyynnön saada polttopuita edes kuutio ensihätään. Ja todentotta, hän käski minun mennä kaatopaikalle odottamaan ja jätteitä penkomaan, josko sitten sieltä tarvitsemani löytyisi. Ilmeisesti tuon tärkeän rautakoukun jolla paskoja penkoisin olisin myös kaupungilta saanut. Oli väärin varata aika sosiaalitoimistosta ilman tarvetta mutta en voinut muullatavoin uskoa kuulemaani ihmisarvon lokaanpolkemista todeksi.
Tämä episodi sai minut ikiajoksi suhtautumaan multivihreisiin ajatuksiin, joita sinun taustaryhmäsi esittää, äärettömän kyynisesti ja suurella inholla. Edes kaikkein raakalaismaisin, ahnein, piittaamattomin ja julmin riistäjäporvari ei tällaiseen ihmisen ja ihmisarvon maahanpolkemiseen kykene. Etenkin, kun syynä on pelkästään se, että ihminen on köyhä. Vihreät ajatukset eivät ole jonkun erityisryhmän etuoikeus, ne on oltava joka ihmisellä mukana. Kyllä kuitenkin nykyajassa mummon pitää saada pumpulla puhdas vesi sisälle. Autot voisi kieltää. Jalan ja hevospelilläkin pääsee eteenpäin. Vaikkapa Houtskäristä tänne kaupunkinsa keskustaan asioille. Kahdenviikon eväät vaan mukaan. Viikko suuntaansa. Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiper...

Vastustan kaikkea ulkoistamista. Poikkeuksena kyvyttömät, piittaamattomat ja täysinvastuuntunnottomat virkamiehet ja -johtajat. Ulos, kauas. Vain menolippu mukaan. Eväsreppunsa he voivat täyttää vaikkapa kaatopaikalla. Koukkuja riittää.
Yhdistysasiassa toivon, että kukaan vääryyksistä vastuussaoleva ei välty tuomiolta. Työvoimatoimisto ei saa, eikä yhdistyksen hallitus, painaa mitään asiaa villaisella. Kuten sanoin, kaikki rosvot kiinni ja linnaan.

Ainoastaan vanhainkodin asukkaiden henkilökohtaiset asiat ovat salassapidettäviä. Tosin Paraisilla kaikki vanhustenhoitoon liittyvät asiat ovat salassapidettäviä. Minulle ei edelleenkään ole annettu mitään tietoa vanhainkodin asioista. No muutamaa emävalhetta lukuunottamatta.

Tosin minulle on kerrottu paristakin tiedonjulkistamistapahtumasta vanhustenhuollossa.

Paraisten vanh.kodin joukko oli retkellä ihan ihmisten ilmoilla. Makeaa syötävää oli tarjolla. Mummo sitä pyysi, hyvältähän makea dementikonkin suussa maistuu, hänelle huudettiin vastauksena, että ei tuolle saa antaa makeita kun sillä on niin paha diabetes. Sen kuuli kyllä kaikki ympärilläolevat vieraatkin ihmiset. Samoin kai kävi vaarille joka juotavaa pyysi ja jonka eturauhasvaivat tulivat kaikille selviksi.

Ikävä tapaus myös korviini saatettiin kun joku onneton Paraisilla hankkiutui raskaaksi keinohedelmöityksellä. Sekin oli koko kylän tiedossa hyvin nopeasti.

Salaisten asioiden vuotamisesta, ennen kuin edes lautakunta sai tämän salaisen asian käsiteltäväkseen, ei minulle kerrota. Ei myöskään kuka antoi toimenpidemääräyksen mitä tälle luottamuksellisen valituksen tekijälle tulee tehdä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat