totuus,kauneus,hyvyys Miten saada aikaan muutos, jolla ihmisyys nostetaan suurimmaksi tavoitteeksemme.

kuukaaa peelkäää shariiaaa...kuuukaa peelkää sha....

  • Suomessa Suomen laki on kaiken yläpuolella. Mikäli sitä ei rikota voi minusta minkä tahansa uskonnollisenyhdistyksen tai muun järjestön sisällä toimia oma ”oikeudellisia” neuvoja antava elin, vaikkapa sharia tuomioistuin. Näinhän on nytkin jo käytäntö. Esim. juutalaisilla ovat omat, hyvinkin vaikutusvaltaiset vanhempain- ja rabbineuvostonsa, jotka päättävät ihmisten hyvinkin vakavista asioista sekä sekaantuvat syvällisestikin vaikkapa perheen sisäisiin asioihin ja antavat neuvoja ja jopa rankaisevat. Samoin melkein joka järjestöllä, puolueella tai yhdistyksellä ja uskonnosilla yhteisöillä ovat omat sääntönsä, viisaidenkomiteansa, joka päättää miten missäkin asiassa menetellään. Kaipa yleisin rangaistus em. yhtymillä on määräaikainen tai ikuinen erottaminen jäsenyydestään tai joissain tapauksissa vapaehtoinen sakko. Ei sharia-tuomioistuimet tästä meillä poikkeaisi. Rangaistukset eivät tietenkään saa rikkoa Suomen lakia, joten Ierikkakin joutuu edelleen vaan ”leipiä lammenpinnasta kivillään heittelemään” ja kaulankatkaisemisviettiään toteuttamaan kalanperkuun merkeissä. Moinen neuvoja jakava tuomioistuin saattaa jopa selventää muslimien asemaa koska niiden "viisaiden neuvoston jäsenet" tuntevat Suomen lain ja tietävät sen velvoittavuuden mitä yksityinen mahanmuuttaja ei aina tiedä.
  • Suurin uhka minusta tällaisilla ”sisäisillä tuomioistuimilla” on se, että ne pyrkivät peittelemään tai suojelemaan jäsenistössään olevia Suomen lain mukaan rikollisia tai olemaan ilmoittamatta yhteisönsä sisällä tapahtuvista rikoksista. Jäsenistö saadaan vaikenemaan esim. uhkailulla, kiristyksellä, maanittelulla tai lahjonnalla rikoksista, jotka voisi liata yhteisön julkiskuvaa.
    Tätä tehdään jo niin luterilaisen kirkon, juutalaisen seurakunnan, kaikkien uskonnollisten- ja poliittisten yhteenliittymien, yhdistysten ja kaiken sortin vapaarappareiden ym. salaseuroissa. Myös kristillisdemokraateissa.
    Ne eivät halua julkisuuteen kuvaa, että meidän organisatiossamme varastetaan, petetään, kavalletaan, huorataan, tapetaan, kidutetaan tai että meillä on myös pedofiilejä joukoissamme. Lähes jokainen työpaikka on myös tällainen yhteisö joissa maton alle kertyy paljon villaisella painettavaa asiaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (27 kommenttia)

mirjami (nimimerkki)

Sharia on ongelma länsimaissa-kyllä sen varjolla(islam) yhteisö piilottelee,,uhkailee,kiristää ja eristää jäsenensä muusta yhteiskunnasta- lain,ei pelkästään tapakulttuurin osalta !

Jukka-Pekka Vasara

Se sharialaki sopii varmasti hyvin muslimeille, nirri pois rötöiltä ja vääräuskoisille lisäveroja jne. Ongelmana on vain se ettei se sovi tänne kantaväestön mielestä, kuten eivät kyseisen uskonnon harjoittajatkaan. Eurooppalaiset hallitukset tosin ponnistelevat jatkuvasti väestön vaihtamiseksi sharia yhteensopivaksi ja ensimmäisissä maissa onkin saatu enemmistö jo ennen vuotta 2050. Sitten tämäkin ongelma poistuu, kuten myös femakot ja vihervasemmistokin :)

Timo Elonen (nimimerkki)

Aivan, tästä on kysymys. Erilaisten yhteisöjen käytännöistä jakaa oikeutta yhteydessään Suomen lakia rikkomatta, voi herättää hilpeyttä, halveksuntaa ja muitakin tunteita. Se nyt vain sattuu kuulumaan demokratiaan.

Käyttäjän lenkki6 kuva
Tapani Niemi

Kun katsoo Kuopion hovioikeuden päätöksiä tuntuu siltä, että meillä toimii aivan lähellämme, meidän varoilla ylläpidetty, Suomen laista piittaamaton viisaampien neuvosto, joka eristää kansalaisten oikeustajun oikeuden käytöstä.
Tuo poppoo joutaisi sinne aitoon arabialaiseen sharia-tuomioistuimeen.

siviilitarkkailija (nimimerkki)

[lainaus]Suomessa Suomen laki on kaiken yläpuolella.[/lainaus] Väärin väärin ja väärin.

Suomi kuuluu eurooppalaiseen unioniin ja unionin lait (sekä laeiksi muuttuneet direktiivit) ovat suomen lakien yläpuolella. Samoin solmimamme kansainväliset sopimukset tulkitaan suomen lakien yläpuolella oleviksi.

Shariaa ei pidä pelätä, mutta siihen ei pidä suhtautua sinisilmäisen naivisti kuvitellen sen olevan yhteiskunnalle pelkäksi siunaukseksi tai harmittomaksi jäsenten sääntökokoukseksi.

Merja (nimimerkki)

Tapanillahan on partakin jo valmiiksi muhametinmallia. Hyvähän son olla pelkäämättä.

Käyttäjän lenkki6 kuva
Tapani Niemi

Olet siviilitarkkailija oikeassa tuossa kauhuskenaariossasi. Tätä menoa emme pian saa päättää mistään omista asioistamme. Suomi voisi yksinkertaisesti kieltäytyä kaikesta typeryydestä, jota eu:n taholta tulee jos vaan haluttaisiin. Mutta päättäjämme eivät vain halua. Katsottaisiin sitten mitä eu meidän kanssa tekee. Ei todellinen asemamme, vaikka joutuisimme eu:n ulkopuolelle, miksikään nykysopimuksin muuttuisi. Esim. vaikka Norja ja Sveitsi.

Käyttäjän lenkki6 kuva
Tapani Niemi

Niin Merja ja arvomaailmani parran lisäksi. Akat töihin ja itse kuppilaan pelaan dominoo, juomaan teetä ja polttaan hassista vesipiipuissa.
En todellisuudessa itsekään hirveästi kaipaa tänne vierasta väkeä jos en kiihkoisasti vastustakaan mutta koska se on realismia tänäpäivänä niin sen kanssa pitää koettaa tulla juttuun.
Tottakai ihmisenä haluan auttaa todella hätää- tai vainoa kärsiviä.
P.S. mites tuo Merjan parta...

Merja (nimimerkki)

Mie olen enämpi hulahula -suntautunu.
http://www.youtube.com/watch?v=fAGCPHlYB3Y

muslimihommista mie en perusta.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Suomessahan suurin sharian harjoittaja on SDP. Se on eristänyt Marjaana Koskisen eduskuntaryhmästä ja huhutaan, että SDP ajoi Heinolan kaupunginjohtajan, entisen, itsemurhaan. Lisäksi Heinolan SDP pakotti kokoomuslaisen kaupungininsinöörin Vasemmistoliittoon.

Seppo Lehto (nimimerkki)

Käräjä- ja hovioikeuksissamme, sekä jopa KO:ssa toteutetaan jo shariaa suomalaisten vahingoksi se on totta

Suursuomalainen Seppo Lehto: Lakeuden kutsu ja metsäsuomalaisten kirves nousee kuin Lallin kosto

On muistettava ja tiedostettava: Suomalainen meille tuttu yhtenäiskulttuuri rapautuu islamin ja neekerismin suosinnalla. Demokratia muuttuu helposti tiettyjen valittujen tahojen tyranniaksi, nahkallaan ratsastavien ja rauhanuskontona itseään mainostavan islamin runnoessa perusoikeutemme kaikilla tasoilla ilmaisunvapaudesta liikkumiseen ja elämiseen.

Viitteitä vastaavasta ja jopa silminnähtävänä todisteena on jo nyt islamilaisista maista: Iran, Irak, Afganistan, Saudi-Arabia, Pakistan. Haluammeko ihan oikeasti muuttua vastaavien terrorismin pelossa elävien kyseenalaisten valtioiden tapaisiksi rauhattomuuden ja räjähtelevien koulubussien tapaisiksi pelon ilmapiirin omaavaksi alueeksi?

Kun päästämme islamistit pesiytymään Suomeen, voimme unohtaa kaiken sen mitä olemme pitämään itsestäänselvyytenä puoluerahoituksessa, ihmisoikeuksissa, sanan- ja ilmaisunvapaudessa jne.

Kansakuntahan emme tämän "kehityksen" jatkuessa tule jatkossa olemaan vaan lukuisa kasa erilaisia kansojen siruja islamin sharia-lain alaisuudessa. - Kenties lapsenlapsemme osallistuvat nykyisen xenofiliamafian toimien shariaoikeudenkäytäntöihin missä ihmisiä kivitetään kaduilla kuoliaaksi katukivillä?

http://suursuomalainen-suursuomalainen.blogspot.com/

Yhteiskunta- ja islamkriitikko
Muhammed pilakuvataiteilija
Seppo Lehto
Tampere

Jukka Turunen (nimimerkki)

Toivotaan että Kajaanin eilinen puistoraiskaaja saa edes sharia-tuomion, ellei muuta.
http://www.kaleva.fi/plus/juttu808305_page0.htm

Käyttäjän lenkki6 kuva
Tapani Niemi

Vai sellanen tapaus siellä. Meidän järjestelmähän ei anna kuohintaoikeutta edes uusijolle. Eikä enää pakkolobotomiaakaan saa soveltaa. Pillereitä saa jos viittii syödä. Antaisiko sitten jokin muu systeemi paremmat eväät?

Jari-Petri Heino (nimimerkki)

#12. Nykyajan trendin mukaan syy on uhrin.

JK (nimimerkki)

"Kaipa yleisin rangaistus em. yhtymillä on määräaikainen tai ikuinen erottaminen jäsenyydestään tai joissain tapauksissa vapaehtoinen sakko. Ei sharia-tuomioistuimet tästä meillä poikkeaisi."

Ja viikon Dhimmi palkinto menee Tapanille. Sharian mukaan islamista eroaminen rangaistaan kuolemalla. Miten määrä-aikainen erottaminen omasta hengestä käytännössä toimisi?

Tässä aiheesta erinomainen kirjoitus

http://www.uusisuomi.fi/nakokulmat/erkkitoivanen/h...

Käyttäjän lenkki6 kuva
Tapani Niemi

Kyllä jossain organisaatioissa luetaan sata isämeitää ja viiskytä ave mariaa sovitukseksi.
Jo pelkkä yhteisön silmissä halveksituksi tuleminen, vaikka ei erotettaisikaan, käy rangaistuksesta. Työelämässä käytetyin konsti lienee yksilön työn ja toiminnan väheksyminen sekä halveksiminen ja sulkeminen yhteisistä asioista ulkopuolelle.
Tämä pätee myös opettajan työssä. Tehokas konsti saada häiritsevä oppilas mukaan luokan yhteiseen työskentelyyn on erottaa hänet perässähiihtäjistään ja kannattajistaan. Häirikköoppilaitahan ei ole olemassakaan.
Ei käy edes open moraalin päälle.

Käyttäjän mikkovuorinen kuva
Mikko Vuorinen

#14 "Nykyajan trendin mukaan syy on uhrin."

Eiköhän asia ole päinvastoin. Uhrin syyllisyys (ainakin osittainen) on hyvin perinteellinen ajattelutapa ja melko riippumaton maantieteestä ja esimerkiksi alueen valtauskonnosta.

Merja (nimimerkki)

Teidän toverit oikealta suuttui mulle, vaikka mie vain onnittelin heitä iloisen vappulaulun sanoin:
http://www.youtube.com/watch?v=6hzJ9k5PGPo

sharia-miehellä taitaa olla pitempi pinna

Nuo naiset on niin kummallisia, Mie en ymmärä niitä!

Ben Kaergin

Saisikohan näistä mainitsemistasi ´juutalaisista tuomioistuimista ja rabbineuvostoista´ jonkinlaisia faktatietoja viitteineen,ihan vaikkapa näin Suomesta ensialkuun?

Sitähän minäkin.

Jussi Jalonen (nimimerkki)

Mikäli lukaisit sen Simon Elon kirjoituksessa olleen linkin, siihenkin sisältyi maininta Isossa-Britanniassa toimivista juutalaisista Bet Din-tuomioistuimista. Kyseiset tuomioistuimet hoitelevat välimiesmenettelyä juutalaisten piirissä, aivan samalla tavoin kuin nämä sharia-tuomioistuimet muslimien piirissä.

Kuten kyseisen rosiksen oma kotisivu toteaa:

"The activities of the London Beth Din encompass all aspects of London Beth Din work including Dinei Torah (court cases), Gittin (divorces), Geirut (conversions), Shechita (Jewish slaughter), Kashrut, personal status, and all the trials and tribulations of major community life."

Suomessakin toimii tarpeen vaatiessa Bet Din, kolmen rabin neuvosto, joka palvelee juutalaisyhteisöä aivan samalla tavoin esimerkiksi avioerotapauksissa. Asiasta on maininta Helsingin juutalaisen seurakunnan kotisivuilla.

Mutta eipä mitään, kun kerran vauhti on päällä, niin hyppikää nyt porukalla seinille jonkun sharia-välimiesmenettelyn takia. Te sällithän pelkäätte islamia jokseenkin yhtä paljon kuin viherväiset ilmastonmuutosta. Onneksi meikäläisiä normaaleja on sentään vielä enemmistö.

Cheers,

J. J.

Kvarkkipiispa (nimimerkki)

Uskonnollisilla tuomioistuimilla ei ole mitään sijaa nykymaailmassa. Sharia-tuomioistuinten hyväksyminen länsimaissa ei ole edistystä eikä suvaitsevaisuuttaa vaan kellon kääntämistä 1000 vuotta taaksepäin. Se johtaa vain ihmisten eriarvoisuuteen. Yhtä hyvin voitaisiin vaatia, että liikemiehet saa tuomita vain kauppakamarin viisasten neuvosto tai että ainoastaan Keskusta saa jakaa oikeutta maaseudulla.

Gagarin (nimimerkki)

Kekkonen aikoinaan ehdotti Suomeen "korttelituomioistuimia" lainkäytön nopeuttamiseksi ja tehostamiseksi. Hänellä lienee ollut mallina Neuvostoliitossa silloin käytössä olleet toverituomioistuimet.
Sharian ansiona on nimenomaan tuomion langettamisen tai riitatapausten käsittelyn nopeus ja tehokkuus verrattuna normaaliin oikeudenkäyntiprosessiin. Onhan Suomessakin sopimuskäytännöissä olemassa välimiesoikeusmenettely, jonka hyväksyneet osapuolet ovat jo etukäteen sitoutuneet päätöstä noudattamaan. Shariaa voisi aivan hyvin soveltaa muslimien keskuudessa tällaisiin siviilitapauksiin - ei kuitenkaan rikosoikeudellisiin tapauksiin, koska niissä tulee noudattaa maan lakia.

Tapani Niemi (nimimerkki)

Mitä lähemmäs päätösvalta tai tuomiovalta viedään niitä, joita asiat koskevat sitä oikeudenmukaisempia ja ennenkaikkea kohtuullisempia päätöksiä syntyy. Olipa oikeus mikä tahansa.
Meidän oikeuslaitoksemme on rakennettu palvelemaan ylempää keskiluokkaa ja yläluokkaa. alunalkaenhan paarialuokalle ei edes oikeutta ollut vaatia mitään.
Tänä päivänä me Suomessa joudumme aina yläluokkaisen tuomarin tutkittavaksi ja tuomittavaksi olimmepa mistä yhteiskuntaluokasta tahansa. Se on johtanut siihen, että ylempi keskiluokka ja yläluokka saavat lähes poikkeuksetta samoista rikoksista lievemmät tuomiot kuin alemmat sosiaaliryhmät. lisäksi Jyrki J. Kasvin johdolla ajama lautamiesten poistaminen oikeuksista on saanut lainvoiman ja se vähäkin talonpoikaisjärki ja paikallisten olojen tuntemus on Suomalaisesta oikeuslaitoksesta hävinnyt.
Meidän on tyytyminen "herrojen" tuomioistuimiin. Tosin tiedän tapauksia, joissa sekin on onnistunut saamaan oikeudenmukaiset tuomiot, korvaukset ja riidatasiallisesti ratkaistua.
Kvarkkipeen (22) ajatus, että meidän oikeuslaitoksemme ja järjestelmämme on maailmankin globaalissa mittakaavassa oikeudenmukaisuuden huipentuma on vailla totuuspohjaa ja perustelematon. Tavallinen ihminen on Suomessa oikeuden palvelijoiden armoilla ei suinkaan ehdottoman oikeudenmukaisuuden.

MARKUS RURIK RÄSÄNEN (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja Markus ”Red” Räsänen kommentoi:

KAPITALISTI OLI KAPITALISMIN SUURIN VIHOLLINEN.

Lukekaa hyvät ihmiset:

www.varastoduunarit.com ”Etusivu” ja vasemmalla ajankohtaiset, kohta ”Nyrkki perseissä”.

MARKUS RURIK RÄSÄNEN (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja Markus ”Red” Räsänen kommentoi:

KAPITALISMIN MAHALASKU TULEE, OTTAKAA SIKIÖASENTO!
KAPITALISTI OLI KAPITALISMIN SUURIN VIHOLLINEN.

Nyt riemusanoma porvareille.

Olen asettelemassa lehteni sivulle "Ihmiskunnan tie" kirjastani "Pieni punainen kirja", joka on tiivistelmä arvoteoria tutkimukseni joistakin kohdista.

Asia etenee sillä vauhdilla, miten ehdin ja jaksan.

janne (nimimerkki)

TÄYTTÄ VITTUA TÄNNEKKIN.

A
A
AA
A

A
A
AA
A
A
AA

Toimituksen poiminnat